Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Voor 12 uur besteld zelfde dag verzonden

Indien op voorraad. En gratis bezorgt vanaf €50,-

We hebben ook een winkel

Bezoek onze fysieke winkel

Chocolade Maatwerk,

Filteropties

Plaat Met Kerstboom

Een mooie chocolade plaat met een kerstboom met een marmer uitstraling. Een leuke en lekkere vervanging voor de kerstkaa..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Plaat Met Nieuwjaarswensen

Een mooie chocolade plaat met print en de tekst: We wish you a merry christmas and a happy new year. De chocolade platen zitt..

€9,95 / stuk Excl. BTW: €9,13

Bitterballen

Lekkere chocolade bitterballen verpakt per 5 stuks in een zakje. Wanneer u meer dan 25 stuks van dit artikel wil best..

€5,90 / Bakje Excl. BTW: €5,41

Chocolade Voetbal

Een chocolade voetbal voor de echte voetbal liefhebber. Ook verkrijgbaar in de melk versie. Wanneer u meer dan 25 stuks va..

€6,60 / Stuk Excl. BTW: €6,06

Plaat Beste Papa

Een leuke plaat “Beste papa van de hele wereld” Verkrijgbaar in wit, melk, of pure chocolade. Wanneer u meer dan 25 stuks ..

€11,60 / Stuk Excl. BTW: €10,64

Plaat Rijbewijs Met Auto Of Motor

Een plaat met een auto of motor erop en verkrijgbaar in wit, melk, of pure chocolade. Op de plaat kan ook nog een tekst toege..

€11,75 / stuk Excl. BTW: €10,78

Oorkonde

Een heerlijke chocolade oorkonde waarmee je elke geslaagd blij maakt. Verkrijgbaar in wit, melk en pure chocolade. Tevens is ..

€4,95 / Stuk Excl. BTW: €4,54

Sleutel

Een mooie grote platte Sleutel met tekst en deze is verkrijgbaar in wit, melk en pure chocolade. Wanneer u meer dan 25 stu..

€7,75 / Stuk Excl. BTW: €7,11

Toffe Peer

Een heerlijke peer maar dan van chocolade. Een eigen tekst op de peer is mogelijk. Wanneer u meer dan 25 stuks v..

€7,75 / Stuk Excl. BTW: €7,11

Kadootje

Een chocolade kadootje met eigen tekst je vrolijkt er elk feest mee op. Verkrijgbaar in wit, melk, en puur. Wanneer u mee..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Drol praline

Een geinige drol van grovere praline en welke niet van een echte is te onderscheiden, echter deze ruikt en smaakt veeeeeeel b..

€7,25 / Stuk Excl. BTW: €6,65

Sarah

Een grote plaat met de afbeelding Sarah. Verkrijgbaar in wit, melk en pure chocolade. Een korte tekst op de plaat is mogelijk..

€11,50 / Stuk Excl. BTW: €10,55

Varkentje

Een vrolijk varkentje verkrijgbaar in wit, melk, puur, roze (zie afbeelding) en suikervrij. Wanneer u meer dan 25 stuks va..

€4,95 / Stuk Excl. BTW: €4,54

Hondje

De echte hondenliefhebbers maak je nog blijer met een chocolade hond die je niet hoeft uit te laten maar alleen hoeft op te e..

€4,95 / Stuk Excl. BTW: €4,54

Poes

De echte poezenliefhebbers maak je nog blijer met een chocolade poes die je niet hoeft uit te laten maar alleen hoeft op te e..

€4,95 / per stuk Excl. BTW: €4,54

Lippen

Chocolade lippen niet om te zoenen maar om heerlijk op te eten. Verkrijgbaar in wit, melk, puur en rood (zie afbeelding). Tek..

€7,95 / Stuk Excl. BTW: €7,29

Lepeltjes

Chocolade lepeltjes welke de zelfde grote hebben als de echte.  De lepeltjes zijn verkrijgbaar in wit, melk en pure choc..

€4,60 / per 10 stuks Excl. BTW: €4,22

Potlood meester/juf bedankt

Wat is er mooier en lekkerder voor een meester of juf om deze te bedankten met een heerlijk stuk chocolade potlood met eigen ..

€4,95 / per stuk Excl. BTW: €4,54

Cijfer

Wij hebben niet alleen de sinterklaasletters maar hebben ook alle cijfers. Verkrijgbaar in wit, melk, puur, en zelfs suikervr..

€6,95 / Stuk Excl. BTW: €6,38

Medaille

Iedere kampioen verdient deze mooie medaille met lint waarop je een leuke pakkende tekst kan laten plaatsen. De medailles zij..

€4,95 / Stuk Excl. BTW: €4,54

Plaat met flesje en eigen tekst

Een grote plaat met een flesje en daar een eigen tekst bij plaatsen. De platen zijn verkrijgbaar in wit, melk, puur, en suike..

€13,25 / Stuk Excl. BTW: €12,16

T-shirt met tekst

Een groot superman t-shirt met eigen tekst. Wanneer u meer dan 25 stuks van dit artikel wil bestellen, neem dan voora..

€8,95 / Stuk Excl. BTW: €8,21

Plaat met afbeelding (tekening) en tekst in kleur

U kunt een mooie plaat in diverse afmetingen laten maken waarbij u een tekening kunt uploaden en deze gaan wij dan na tekenen..

€5,50 / per stuk Excl. BTW: €5,05

Plaat met afbeelding (tekening) en tekst in wit melk of puur

U kunt een mooie plaat in diverse afmetingen laten maken waarbij u een tekening kunt uploaden en deze gaan wij dan na tekenen..

€4,95 / Stuk Excl. BTW: €4,54

Huis met tekst

Leuk chocolade huis om cadeau te geven aan vrienden of familie met een nieuwe woning. Tekst op het huis is mogelijk. De huize..

€6,95 / Stuk Excl. BTW: €6,38

Hart plat met tekst

Een mooi en heerlijk chocolade hart van ± 15 cm van witte, melk, pure, of suikervrije chocolade met een eigen tekst. Wanne..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Kopje Koffie

Een leuk chocolade koffie kopje van ± 11 x 19 cm van witte, melk of pure chocolade met een eigen tekst. Wanneer u mee..

€6,50 / stuk Excl. BTW: €5,96

Valentijn hart Dikke kus

Een mooi groot chocolade valentijn hart met de tekst: Dikke kus. De harten zijn verkrijgbaar in wit, melk, of pure chocolade...

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Valentijn hart Every day I love you more

Een mooi groot chocolade valentijn hart met de tekst: Every day I love you more. De harten zijn verkrijgbaar in wit, melk, of..

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Valentijn hart I love you

Een mooi groot chocolade valentijn hart met de tekst: I love you. De harten zijn verkrijgbaar in wit, melk, of pure chocolade..

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Valentijn hart ik hou van jou

Een mooi groot chocolade valentijnshart met de tekst: Ik hou van jou. De harten zijn verkrijgbaar in wit, melk, of pure choco..

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Valentijn hart Jij bent mijn schatje

Een mooi groot chocolade valentijn hart met de tekst: Jij bent mijn schatje. De harten zijn verkrijgbaar in wit, melk, of pur..

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Valentijn hart veel liefs

Een mooi groot chocolade valentijn hart met de tekst: Veel liefs. De harten zijn verkrijgbaar in wit, melk, of pure chocolade..

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Bloem Met Tekst

Een mooie chocolade bloem van ± 15 cm en verkrijgbaar in witte, melk, pure, of suikervrije chocolade. Deze bloem kan je perso..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Cupcake

Een feestelijke cupcake met tekst mogelijk. De cupcake is verkrijgbaar in wit, melk, of puur. Wanneer u meer dan 25 stuks ..

€5,95 / Stuk Excl. BTW: €5,46

Carnaval steek groot

Een grote carnaval steek welke met tekst mogelijk is. Verkrijgbaar in wit, melk, of pure chocolade. Wanneer u meer dan 25 ..

€14,60 / Stuk Excl. BTW: €13,39

Lipstick 19 CM

Een grote chocolade lipstick van 19 cm maar er is tevens ook een lipstick in ons assortiment op ware grote. Wanneer u meer..

€5,95 / Stuk Excl. BTW: €5,46

Lipstick 9 CM

Een lipstick op ware grote (9 cm) tevens is er ook een grote lipstick in ons assortiment. Wanneer u meer dan 25 stuks van ..

€1,75 / Stuk Excl. BTW: €1,61

Snor

Een mooie grote snor verkrijgbaar in wit, melk, puur, en suikervrij. Tekst op de snor is mogelijk. Wanneer u meer dan 25 s..

€4,95 / per stuk Excl. BTW: €4,54

Lijst Bedankt

Een chocolade lijst met leuke print van bedankt. U kunt kiezen om de lijst in wit, melk, puur, of in het goud wil ontvan..

€9,95 / stuk Excl. BTW: €9,13

Lijst beterschap

Een chocolade lijst met leuke print van beterschap. U kunt kiezen om de lijst in wit, melk,of in puur wilt ontvangen...

€9,95 Excl. BTW: €9,13

Lijst Gefeliciteerd

Een chocolade lijst met leuke print van Gefeliciteerd. U kunt kiezen om de lijst in wit, melk, puur, of in het goud wil ..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Lijst Geslaagd

Een chocolade lijst met afbeelding van geslaagd, leuk voor rijbewijs, diploma en afzwemmen. U kunt kiezen om de lijst in wit,..

€9,95 / stuk Excl. BTW: €9,13

Lijst Happy Birthday

Een chocolade lijst met afbeelding met een leuke print van Happy Birthday. U kunt kiezen om de lijst in wit, melk, puur, of i..

€9,95 / stuk Excl. BTW: €9,13

Lijst liefs

Een chocolade lijst met leuke print van liefs. U kunt kiezen om de lijst in wit, melk,of in puur wilt ontvangen...

€9,95 Excl. BTW: €9,13

Lijst Met rijbewijs print

Een chocolade lijst met leuke afbeelding van rijbewijs. U kunt kiezen om de lijst in wit, melk, puur, of in het goud wil ontv..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Lijst Met Vrolijke Afbeelding Dikke Zoen

Een chocolade lijst met een vrolijke afbeelding van de tekst dikke zoen. De lijst is (vierkant) U kunt kiezen om de lijst in ..

€9,95 / stuk Excl. BTW: €9,13

Medaille Liefste Mama

Chocolade medaille met de tekst: Liefste mama. Indien u de medailles wil personaliseren en een eigen tekst wil kunt u dit aan..

€4,95 / Stuk Excl. BTW: €4,54

Medaille Super Mama

Chocolade medaille met de tekst: Super mama. Indien u een eigen persoonlijke tekst wil kunt u dit aangeven. De medailles zijn..

€4,95 / Stuk Excl. BTW: €4,54

Hart Met Bloemetjes En Tekst

Een mooi groot chocolade hart van ± 15 cm met vrolijke bloemetjes en men kan de chocolade personaliseren door een eigen leuke..

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Potlood in pot

Een potlood in een pot voor een meester of juf te bedanken maar je kinderen mag natuurlijk ook als deze goed zijn best hebben..

€5,00 / Stuk Excl. BTW: €4,59

Plaat In Doos

Een mooie plaat van ± 200 gram chocolade in een doos 21 x 15 cm met deksel. Maak uw eigen tekst en wij maken er een leuk gehe..

€8,25 / Stuk Excl. BTW: €7,57

Zonnestraaltje In Rode Doos

Een mooie dikke plaat van ± 200 gram melk chocolade in een doos 21 x 15 cm met deksel en de tekst: Een zonnestraaltje speciaa..

€8,25 / Stuk Excl. BTW: €7,57

Weergeven 1 t/m 53 van in totaal 53

Chocolade Maatwerk,

Het mooiste, lekkerste, en het beste chocolade maatwerk is bij chocolade te koop gemaakt van ambachtelijke fairtrade duurzame biologische cacao. Speciale korting gunstige prijzen en snelle levering voor bedrijven en Retail. In onze webshop staat het meest gangbare maatwerk van chocola maar als u iets gemaakt wil hebben naar geheel eigen idee dan kunnen wij altijd kijken wat we voor u zouden kunnen betekenen neem in dat geval dan even contact met ons op. Alle chocolade die wij gebruiken voor onze producten komen enkel en alleen van Callebaut chocolade. Standaar hebben wij al een hele ruime keuze uit chocolade harten, en bloemen van chocola en nog veel meer. Neem een kijkje in onze webshop en laat u verrassen. Wij produceren uw chocolade bestelling op het moment dat u besteld en leveren daarna snel en met een uitstekende service. Onze chocolade is niet alleen fairtrade maar ook biologisch wij zijn dan ook member van het Cacao horizons programma. Met onze chocolade draagt u dan ook bij aan een betere wereld. Om een korte impressie te krijgen hoe wij onze chocolade maken klik dan hier

Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf 50,-

Reseller worden?

Informeer of direct aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief