Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf €50,-

We hebben ook een winkel

Bezoek onze fysieke winkel

Sinterklaas Letters

Filteropties

Strooigoed Lettertjes In Doos

Een mooie grote doos gevuld met ruim een halve kilo chocolade strooigoed lettertjes. Keuze uit een mix van wit, melk of pure ..

€16,95 / Doos Excl. BTW: €15,55

Sinterklaas Letters A - Z 200 Gram Massief

Sinterklaas letters van massieve chocolade verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. Het hele alfabet is mogelijk en zelfs..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Sinterklaas Letters A - Z 200 Gram Suikervrij

Suikervrije sinterklaas letters van massieve chocolade verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. Het hele alfabet is mogel..

€10,36 / Stuk Excl. BTW: €9,50

Sinterklaas Letters A - Z 250 Gram Massief Luxe

Sinterklaas letter van 250 gram luxe afgewerlte letter en verkrijgbaar in melk, wit, en pure chocolade. Het hele alfabet is m..

€7,75 / Stuk Excl. BTW: €7,11

Sinterklaas Letters A - Z 250 Gram Praline

Sinterklaas letters met een heerlijke praline vulling en verkrijgbaar in wit, melk, of pure chocolade. De letters worden gele..

€8,75 / Stuk Excl. BTW: €8,03

Sinterklaas Letters S - 200 Gram Hazelnoten

Een sinterklaas letter welke verkrijgbaar is in wit, melk, of pure chocolade en rijkelijk gevuld met hele hazelnoten. De lett..

€8,25 / Stuk Excl. BTW: €7,57

Sinterklaas Letters 200 Gram Roomboter Spuitchocolade

Sinterklaasletter S van luxe roomboter spuitchocolade zijn verkrijgbaar in wit, melk of pure chocolade en wegen maar liefst 2..

€7,75 / Stuk Excl. BTW: €7,11

Sinterklaas Letters S - 500 Gram Spuitchocolade

Sinterklaasletters van luxe spuitchocolade zijn verkrijgbaar in wit, melk of pure chocolade en wegen maar liefst 500 gram per..

€17,50 / Stuk Excl. BTW: €16,06

Sinterklaas Letter S - 200 Gram Unicorn

Sinterklaas letter verkrijgbaar in wit, melk, of pure chocolade. De letters worden geleverd in een mooie luxe doos. Alle..

€8,25 / Stuks Excl. BTW: €7,57

Sinterklaas Letter S - 250 Gram Ruby Chocolade

Sinterklaas letters gemaakt met de echte ruby (roze) chocolade van Callebaut. Verkrijgbaar in de letter S. Geen minimale afna..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Sinterklaas Letters A - Z 250 Gram Met Logo

Sinterklaas letters met uw eigen uw eigen logo of afbeelding zijn verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. U kunt uw logo..

€7,95 / Stuk Excl. BTW: €7,29

Sinterklaas Letters S - 250 Gram Smarties

Sinterklaas letters smarties zijn verkrijgbaar in wit, melk of pure chocolade. De letters worden geleverd in een mooie luxe d..

€7,75 / Stuk Excl. BTW: €7,11

Sinterklaas Letters S - 250 Gram Karamel Zeezout

Een sinterklaas letter welke verkrijgbaar is in wit, melk, of pure chocolade en afgewerkt met caramel zeezout bolletjes. De l..

€7,63 / Stuk Excl. BTW: €7,00

Sinterklaas Letters A - Z 250 Gram Drankvulling

Een sinterklaas letter welke verkrijgbaar is in wit, melk, of pure chocolade en gevuld met een heerlijke drankvulling. De let..

€9,95 / stuk Excl. BTW: €9,13

Sinterklaas Letter A - Z, 200 gram Splash

Mooie massieve letter verkrijgbaar in melk, wit, pure chocolade met een trendy splasheffect. Het hele alfabet is mogelijk en ..

€5,95 / /st. Excl. BTW: €5,46

Sinterklaas Letters A - Z 100 Gram Massief

Het leukste cadeau voor in de schoen is toch wel de chocolade letter. Verkrijgbaar in wit, melk, en pure chocolade De Letter ..

€3,95 / Stuk Excl. BTW: €3,62

Sinterklaas Letters A - Z 100 Gram Suikervrije Chocolade

Het leukste cadeau voor in de schoen is toch wel de chocolade letter. Verkrijgbaar in wit, melk, en pure suikervrije chocolad..

€5,95 / Stuk Excl. BTW: €5,46

Sinterklaas Letter A - Z 100 Gram Massief Smarties

Het leukste cadeau voor in de schoen is toch wel de chocolade letter. Verkrijgbaar in wit, melk, of pure chocolade en feestel..

€4,25 / Stuk Excl. BTW: €3,90

Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 18

Sinterklaas Letters

De mooiste, lekkerste, en beste sinterklaas letters zijn bij chocolade te koop gemaakt van ambachtelijke fairtrade duurzame en biologische cacao. Speciale korting en gunstige prijzen en snelle levering voor bedrijven en retail. Wij hebben kleine sinterklaas letters van chocola voor in de schoen dat zijn de 100 gram letters maar ook de grote 200 gram letters. Niet alleen hebben wij massieve letters maar ook met een praline vulling en zelfs met drankvullingen. Helemaal de trend op dit moment zijn de chocolade letters gemaakt van echte ruby chocolade. U verzint het en wij maken het. Sinterklaas letters zijn het hele jaar door te bestellen en wij garanderen een snelle levering en uitstekende service. Klik de sinterklaas letter van u keuze aan en wij zorgen ervoor dat deze zo spoedig mogelijk op het door u gewenst adres afgeleverd wordt. Bij ons is het al mogelijk om te bestellen vanaf 1 letter.  Onze chocolade is niet alleen fairtrade maar ook biologisch wij zijn dan ook member van het Cacao horizons programma. Met onze chocolade draagt u dan ook bij aan een betere wereld.

Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf 50,-

Reseller worden?

Informeer of direct aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief