Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €50,-

Zelfde dag verzonden

Indien Voor 12 uur besteld en op voorraad.

We hebben ook een winkel

Bezoek onze fysieke winkel

Over Ons

Wie zijn wij:

De in Ouddorp gevestigde winkel van DBP Ouddorp wordt gedraaid door een leuk team. Met veel liefde maken wij elke dag chocolade.De mensen die bij ons komen hebben vaak leuke, specifieke wensen als het gaat om cadeau’s. Omdat wij in onze winkel een uitgebreide keuze hebben kunnen wij een hoop leuke pakketten samen stellen.
Naast onze bekende chocolade hebben wij ook home accessoires en geurkaarsen ( Woodwick en Yankee Candle  ) in ons assortiment. Hiervoor hebben wij een andere website
www.DBP.gift.
In april 2022 hebben wij een 3e vestiging geopend met een nieuw product. Natuur- & Edelstenen. 

Sinds 2020 is DBP (De Binnenplaets) een begrip in Ouddorp. Mensen komen van ver om te winkelen in ons gezellig toeristisch dorp en genieten van een hapje en een drankje.
De Binnenplaets geeft al een kleine hint in zijn naam over de locatie. De winkel is gevestigd midden in het centrum van Ouddorp en heeft een verrassend leuk binnenplaatsje. Hier kan je genieten van een hapje en drankje en tegelijkertijd kan je shoppen in onze winkel.
Wat begon als een kleine winkel met woonaccessoires en chocolade, groeide uit tot een grotere winkel met nog een nog veel groter assortiment.

Omdat de vraag naar Chocolade zo groot werd, zijn wij begonnen met het aan bieden van chocolade online.
In 2023 kregen wij de kans om Chocoladetekoop.nl over te nemen.

GEHEEL BIOLOGISCHE CHOCOLADE

Chocoladetekoop.nl staat in het teken van ambachtelijk produceren van verschillende chocolade creaties en produceert geheel biologisch.
Enkel en alleen kopen wij onze chocolade bij Callebaut en proberen daarmee excellentie in kwaliteit en duurzaamheid zoveel mogelijk waarde voor onze klanten te creëren.
Ook zijn wij lid van Cacoa Horizons, een initiatief van Callebaut om de leefomstandigheden van lokale cacoaboeren te verbeteren, waar wij veel waarde aan hechten. Kinderabeid en zelfs slavenij komen nog steeds voor in de verarmde gebieden van West-Afrika en wij willen zoveel mogelijk bijdragen aan verbetering in onderwijs en welvaart van lokale cacoaboeren, daarom bij elke aankoop die u doet wordt een deel direct geïnvesteerd in de Cacoa Hirizons initiatief.

 

MAATWERK & AMBACHT

Ons personeel is gespecialiseerd in ambacht en brengt ons in staat om onze producten geheel te kunnen aanpassen aan de wens van de klant. Gewenste chocolade creaties kunnen worden geproduceerd op aanvraag, geen wens is te gek! Naast de chocolade die we inkopen, streven wij erna onze overige ingrediënten ook zo duurzaam en kwalitatief mogelijk in te kopen, zodat wij een uitzonderlijk eindproduct kunnen leveren. In het belang van de klant proberen wij een zo persoonlijk mogelijke aanpak te bieden en streven we ernaar de warmte van een lokale onderneming uit te stralen. Vanuit Ouddorp produceren, verpakken en vervoeren wij al onze producten in een zo duurzaam en efficiënt mogelijke manier, om een vlekkeloze levering te garanderen.

Wij zijn bezig met een speciale suikervrije lijn aan ons productassortiment toe te voegen, waarmee we uiteindelijk ook graag verschil willen maken. Verder specialiseren wij in grotere chocolade creaties, relatiegeschenken, bedrijfsgeschenken en logobonbons. Wij bieden de volgende productlijnen aan:

  • Bonbons en pralines
  • Repen
  • Holfiguren ( op aanvraag )
  • Maatwerk

Alle productielijnen zijn beschikbaar in puur, melk en witte chocolade, en zoals bovengenoemd, zijn wij bezig om de productielijnen beschikbaar te maken in suikervrije chocolade. Door middel van een ambachtelijk biologisch product en een persoonlijke aanpak maken wij elke chocolade droom werkelijkheid.

Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf 50,-

Reseller worden?

Informeer of direct aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief