Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €50,-

Zelfde dag verzonden

Indien Voor 12 uur besteld en op voorraad.

We hebben ook een winkel

Bezoek onze fysieke winkel

Bestellen en verzenden

Bij ons kunt u al uw ambachtelijke, fair trade chocolade bestellen, zoals bonbons, maatwerk en holfiguren. Binnen 2 tot 5 werkdagen wordt uw bestelling zorgvuldig klaargemaakt en met DHL/Post NL bezorgd. Bij bestellingen boven de 550 euro kiezen wij voor eigen vervoer, zodat de chocolade zo snel en zo goed als mogelijk wordt afgeleverd. Dit kunnen wij alleen bij een orderbedrag van minimaal 550 euro.

De Bestellingen gaan via PostNL/ DHL  voor €5.75 per afleveradres. Het is ook mogelijk om meerdere kleine leveringen te verzorgen naar uw klanten/vestigingen. Hiermee kunt u besparen op handeling- en verzendkosten en wordt er ook nog eens sneller geleverd bij uw klant.

 

Omdat wij met derden werken als tranport bedrijf nemen wij niet de verantwoordelijkheid voor het transport van de chocoalade, en eventruele breuk. Wij pakken alles zorgvuldig in een doos waar ook breekbaar op staat, maar kunnen niet garanderen dat er netjes door de koerier mee wordt omgegaan.

Bestellingen boven € 650,- worden gratis bezorgd met eigen vervoer door heel Nederland en België. Naar België zijn de verzendkosten €8,50. Bij kleine leveringen via PostNL bedraagt dit francobedrag € 50,- 
Om het volledige assortiment te bekijken, kunt u gemakkelijk en snel
uw eigen account aanmaken en per direct (of dezelfde dag nog) bestellen wat u nodig heeft.

Heeft u een persoonlijke wens, denk onder andere aan relatie- en bedrijfsgeschenken, of heeft u een uniek eigen idee, dan helpen wij u graag dit te realiseren! Neem in dit geval contact op met ons via
info@chocoladetekoop.nl of bel ons op het volgende nummer +31 (0)187842499

Wij verwelkomen u graag als klant.
 

Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf 50,-

Reseller worden?

Informeer of direct aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief