Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Voor 12 uur besteld zelfde dag verzonden

Indien op voorraad. En gratis bezorgt vanaf €50,-

We hebben ook een winkel

Bezoek onze fysieke winkel

Verjaardag

Filteropties

Reep 200 gram Happy Birthday

Een extra grote chocoladereep van 200 gram met de tekst 'Happy birthday’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure c..

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Reep Handigste Papa

Een chocoladereep met gereedschap en de tekst 'handigste papa’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade D..

€4,75 / Stuk Excl. BTW: €4,36

Reep Gefeliciteerd

Een lekkere chocoladereep met de tekst 'Gefeliciteerd’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De ..

€4,50 / stuk Excl. BTW: €4,13

Reep Verjaardag

Een lekkere chocoladereep met je eigen korte tekst erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De repe..

€4,95 / stuk Excl. BTW: €4,54

Reep Met Print Abraham

Een chocoladereep met de print ‘Abraham’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mic..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Gefeliciteerd

Een chocoladereep met de print ‘Gefeliciteerd’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De reep wordt ve..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Mama

Een chocoladereep met de print Mama erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mica doo..

€6,54 / Stuk Excl. BTW: €6,00

Reep Met Print Oma

Een chocoladereep met de print Oma erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mica doos..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Opa

Een chocoladereep met de print ‘Opa’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De reep wordt verpakt in e..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Party

Een chocoladereep met de print ‘Party’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mica ..

€6,54 / Stuk Excl. BTW: €6,00

Reep Met Print Sara

Een chocoladereep met de print ‘Sara’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De reep wordt verpakt in ..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Kiloknaller Veel liefs

Kiloknaller Vel liefs verkrijgbaar puur en melk chocolade...

€19,50 / Stuk Excl. BTW: €17,89

Champagnefles

Dit is een champagnefles met een tekst naar keuze van maximaal 15 tekens. De champagnefles is verkrijgbaar in wit, melk en pu..

€8,25 / Stuk Excl. BTW: €7,57

Wijnfles met tekst wijntje?

Dit is een champagnefles met een tekst naar keuze van maximaal 15 tekens. De champagnefles is verkrijgbaar in wit, melk en pu..

€14,95 / Stuk Excl. BTW: €13,72

Borsten

Borsten waar zowel mannen als vrouwen niet vanaf kunnen blijven. De borsten zijn verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade...

€16,25 / Stuk Excl. BTW: €14,91

Bierfles

Een chocolade bierfles met tekst Biertje. Het bierflesje is verkrijgbaar in wit, melk of pure chocolade. De flesjes zijn per ..

€8,50 / stuk Excl. BTW: €7,80

Borsten met bh

Borsten met bh waar zowel mannen als vrouwen niet vanaf kunnen blijven. De borsten zijn verkrijgbaar in melk, wit en puur. De..

€17,95 / Stuk Excl. BTW: €16,47

Bierglas

Een mooi bierglas verkrijgbaar wit, melk, puur en geel met een witte schuimkraag. Bierglazen zijn niet te bestellen met ..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Letter M I love Mama

Mooie massieve chocolade letter M voor elke lieve mama verkrijgbaar in melk, wit, en pure chocolade en de letters worden in e..

€8,50 / Stuk Excl. BTW: €7,80

Kadootje

Een chocolade kadootje met eigen tekst je vrolijkt er elk feest mee op. Verkrijgbaar in wit, melk, en puur. Wanneer u mee..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Sarah

Een grote plaat met de afbeelding Sarah. Verkrijgbaar in wit, melk en pure chocolade. Een korte tekst op de plaat is mogelijk..

€11,50 / Stuk Excl. BTW: €10,55

Cijfer

Wij hebben niet alleen de sinterklaasletters maar hebben ook alle cijfers. Verkrijgbaar in wit, melk, puur, en zelfs suikervr..

€6,95 / Stuk Excl. BTW: €6,38

Bloem Met Tekst

Een mooie chocolade bloem van ± 15 cm en verkrijgbaar in witte, melk, pure, of suikervrije chocolade. Deze bloem kan je perso..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Lijst Happy Birthday

Een chocolade lijst met afbeelding met een leuke print van Happy Birthday. U kunt kiezen om de lijst in wit, melk, puur, of i..

€9,95 / stuk Excl. BTW: €9,13

Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 24

Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf 50,-

Reseller worden?

Informeer of direct aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief