Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf €50,-

Reseller worden?

Informeer of direct aanmelden

Verjaardag

Filteropties

Cijfer

Wij hebben niet alleen de sinterklaasletters maar hebben ook alle cijfers. Verkrijgbaar in wit, melk, puur, en zelfs suikervr..

€6,95 / per stuk Excl. BTW: €6,38

Reep 200 gram Happy Birthday

Een extra grote chocoladereep van 200 gram met de tekst 'Happy birthday’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit, puur én ..

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Reep Met Handtas Super Mama

een chocoladereep met een handtas en de tekst 'super mama’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit, en puur. Let op !!! di..

€7,95 / Stuk Excl. BTW: €7,29

Reep Handigste Papa

Een chocoladereep met gereedschap en de tekst 'handigste papa’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade D..

€4,75 / Stuk Excl. BTW: €4,36

Reep I love mama

Een heerlijke chocoladereep met de tekst I love mama erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit, pure chocolade. De reep word..

€4,50 / Stuk Excl. BTW: €4,13

Reep I Love Papa

Een lekkere chocoladereep met de tekst 'I love papa’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De re..

€4,50 / Stuk Excl. BTW: €4,13

Reep 225 Gram

Voor deze chocolade reep van 225 gram kun je zelf bepalen wat voor tekst je erop wilt. De tekst mag maximaal 15 tekens bevatt..

€7,95 / Stuk Excl. BTW: €7,29

Reep Met Print Abraham

Een chocoladereep met de print ‘Abraham’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mic..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Gefeliciteerd

Een chocoladereep met de print ‘Gefeliciteerd’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De reep wordt ve..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Mama

Een chocoladereep met de print Mama erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mica doo..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Oma

Een chocoladereep met de print Oma erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mica doos..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Opa

Een chocoladereep met de print ‘Opa’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De reep wordt verpakt in e..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Party

Een chocoladereep met de print ‘Party’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mica ..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Sara

Een chocoladereep met de print ‘Sara’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De reep wordt verpakt in ..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Champagnefles klein

Dit is een champagnefles met een tekst naar keuze van maximaal 15 tekens. De champagnefles is verkrijgbaar in diverse smakene..

€9,95 / per stuk Excl. BTW: €9,13

Champagnefles groot

Dit is een champagnefles met een tekst naar keuze van maximaal 15 tekens. De champagnefles is verkrijgbaar in diverse smaken ..

€12,90 / per stuk Excl. BTW: €11,83

Wijnfles

Dit is een wijnfles met een tekst naar keuze van maximaal 15 tekens. De champagnefles is verkrijgbaar in diverse smaken. U ku..

€12,90 / Stuk Excl. BTW: €11,83

Borsten

Borsten waar zowel mannen als vrouwen niet vanaf kunnen blijven. De borsten zijn verkrijgbaar in melk, wit en puur.en suikerv..

€14,95 / per stuk Excl. BTW: €13,72

Bierfles

Een bierfles met uw eigen persoonlijke tekst. Indien gewenst kunt u een foto of bedrijfslogo toevoegen. Het bierflesje is ver..

€8,95 / per stuk Excl. BTW: €8,21

Borsten met bh

Borsten met bh waar zowel mannen als vrouwen niet vanaf kunnen blijven. De borsten zijn verkrijgbaar in melk, wit en puur. De..

€17,95 / per stuk Excl. BTW: €16,47

Bierglas

Een mooi bierglas verkrijgbaar wit, melk, puur, geel, en roze met een witte schuimkraag. Bij de opmerkingen kunt u schri..

€9,95 / per stuk Excl. BTW: €9,13

Smiley Gefeliciteerd

Een mooie chocolade smiley leuk om iemand te feliciteren of proficitat te wensen op een dikke tablet met een grappige cap op ..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Letter M Mama

Mooie massieve chocolade letter M voor elke leuke en lieve mama verkrijgbaar in melk, wit, en pure chocolade en de letters wo..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Letter M I love Mama

Mooie massieve chocolade letter M voor elke lieve mama verkrijgbaar in melk, wit, en pure chocolade en de letters worden in e..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Taartje

Een heerlijke chocolade taart verkrijgbaar in wit, melk, of pure chocolade. Tekst is mogelijk op de taart...

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Stropdas

Een leuke stropdas waar elke vader gegarandeerd blij van wordt. Verkrijgbaar in wit, melk, puur, en tevens verkrijgbaar in su..

€8,50 / per stuk Excl. BTW: €7,80

Abraham

Een grote plaat met de afbeelding Abraham. Verkrijgbaar in wit, melk, puur, en suikervrij. Een korte tekst op de plaat is mog..

€10,50 / Stuk Excl. BTW: €9,63

Sarah

Een grote plaat met de afbeelding Sarah. Verkrijgbaar in wit, melk, puur, en suikervrij. Een korte tekst op de plaat is mogel..

€10,50 / per stuk Excl. BTW: €9,63

Bloem Met Tekst

Een mooie chocolade bloem van ± 15 cm en verkrijgbaar in witte, melk, pure, of suikervrije chocolade. Deze bloem kan je perso..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Grote lijst met foto

Voor een speciale gelegenheid een super grote lijst met foto en de keuze uit een zilveren of gouden rand...

€49,95 / stuk Excl. BTW: €45,83

Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 30

Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf 50,-

Reseller worden?

Informeer of direct aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief