Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf €50,-

We hebben ook een winkel

Bezoek onze fysieke winkel

Verjaardag

Filteropties

Chocolade Nederlands Elftal Voetbalshirt

Wat is er nu leuker voor een voetbalfan dan een chocolade voetbalshirt van het Nederlands Elftal. Deze zijn nu te bestellen i..

€0,60 Excl. BTW: €0,55

Chocolade Voetbalshirt

Wat is er nu leuker voor een voetbalfan dan een chocolade voetbalshirt van zijn/haar favoriete voetbalclub. Deze zijn nu te b..

€0,60 / stuk Excl. BTW: €0,55

Reep 200 gram Happy Birthday

Een extra grote chocoladereep van 200 gram met de tekst 'Happy birthday’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure c..

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Reep Met Handtas Super Mama

een chocoladereep met een handtas en de tekst 'super mama’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit, en puur. Let op !!! di..

€7,95 / Stuk Excl. BTW: €7,29

Reep Handigste Papa

Een chocoladereep met gereedschap en de tekst 'handigste papa’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade D..

€4,75 / Stuk Excl. BTW: €4,36

Reep I love mama

Een heerlijke chocoladereep met de tekst I love mama erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit, pure chocolade. De reep word..

€4,50 / Stuk Excl. BTW: €4,13

Reep I Love Papa

Een lekkere chocoladereep met de tekst 'I love papa’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De re..

€4,50 / Stuk Excl. BTW: €4,13

Reep 225 Gram

Voor deze chocolade reep van 225 gram kun je zelf bepalen wat voor tekst je erop wilt. De tekst mag maximaal 15 tekens bevatt..

€7,95 / Stuk Excl. BTW: €7,29

Reep Met Print Abraham

Een chocoladereep met de print ‘Abraham’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mic..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Gefeliciteerd

Een chocoladereep met de print ‘Gefeliciteerd’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De reep wordt ve..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Mama

Een chocoladereep met de print Mama erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mica doo..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Oma

Een chocoladereep met de print Oma erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mica doos..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Opa

Een chocoladereep met de print ‘Opa’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De reep wordt verpakt in e..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Party

Een chocoladereep met de print ‘Party’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mica ..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Sara

Een chocoladereep met de print ‘Sara’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade. De reep wordt verpakt in ..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Champagnefles klein

Dit is een champagnefles met een tekst naar keuze van maximaal 15 tekens. De champagnefles is verkrijgbaar in wit, melk en pu..

€10,80 / Stuk Excl. BTW: €9,91

Champagnefles groot

Dit is een champagnefles met een tekst naar keuze van maximaal 15 tekens. De champagnefles is verkrijgbaar in wit, melk en pu..

€14,95 / Stuk Excl. BTW: €13,72

Wijnfles

Dit is een wijnfles met een tekst naar keuze van maximaal 15 tekens. De champagnefles is verkrijgbaar in diverse smaken. U ku..

€14,95 / Stuk Excl. BTW: €13,72

Borsten

Borsten waar zowel mannen als vrouwen niet vanaf kunnen blijven. De borsten zijn verkrijgbaar in melk, wit en pure chocolade...

€16,25 / Stuk Excl. BTW: €14,91

Bierfles

Een bierfles met uw eigen persoonlijke tekst. Indien gewenst kunt u een foto of bedrijfslogo toevoegen. Het bierflesje is ver..

€8,95 / stuk Excl. BTW: €8,21

Borsten met bh

Borsten met bh waar zowel mannen als vrouwen niet vanaf kunnen blijven. De borsten zijn verkrijgbaar in melk, wit en puur. De..

€17,95 / per stuk Excl. BTW: €16,47

Bierglas

Een mooi bierglas verkrijgbaar wit, melk, puur, geel, en roze met een witte schuimkraag. Bij de opmerkingen kunt u schri..

€11,35 / Stuk Excl. BTW: €10,41

Smiley Gefeliciteerd

Een mooie chocolade smiley leuk om iemand te feliciteren of proficitat te wensen op een dikke tablet met een grappige cap op ..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Letter M Mama

Mooie massieve chocolade letter M voor elke leuke en lieve mama verkrijgbaar in melk, wit, en pure chocolade en de letters wo..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Letter M I love Mama

Mooie massieve chocolade letter M voor elke lieve mama verkrijgbaar in melk, wit, en pure chocolade en de letters worden in e..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Taartje

Een heerlijke chocolade taart verkrijgbaar in wit, melk, of pure chocolade. Tekst is mogelijk op de taart. Wanneer u meer ..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Biertje

Biertje? maar dan van chocolade en als je deze volledig op hebt gegeten dan nog mag je deelnemen aan het verkeer. Tekst op he..

€7,75 / Stuk Excl. BTW: €7,11

Stropdas

Een leuke stropdas waar elke vader gegarandeerd blij van wordt. Verkrijgbaar in wit, melk en pure chocolade. Wanneer u mee..

€8,50 / Stuk Excl. BTW: €7,80

Abraham

Een grote plaat met de afbeelding Abraham. Verkrijgbaar in wit, melk en pure chocolade. Een korte tekst op de plaat is mogeli..

€11,50 / Stuk Excl. BTW: €10,55

Sarah

Een grote plaat met de afbeelding Sarah. Verkrijgbaar in wit, melk en pure chocolade. Een korte tekst op de plaat is mogelijk..

€11,50 / Stuk Excl. BTW: €10,55

Cijfer

Wij hebben niet alleen de sinterklaasletters maar hebben ook alle cijfers. Verkrijgbaar in wit, melk, puur, en zelfs suikervr..

€6,95 / Stuk Excl. BTW: €6,38

Bloem Met Tekst

Een mooie chocolade bloem van ± 15 cm en verkrijgbaar in witte, melk, pure, of suikervrije chocolade. Deze bloem kan je perso..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Grote lijst met foto

Voor een speciale gelegenheid een super grote lijst met foto en de keuze uit een zilveren of gouden rand. Wanneer u meer d..

€49,95 / stuk Excl. BTW: €45,83

Weergeven 1 t/m 33 van in totaal 33

Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf 50,-

Reseller worden?

Informeer of direct aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief