Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf €50,-

We hebben ook een winkel

Bezoek onze fysieke winkel

Moederdag

Filteropties

Geschenkdoos 9 ambachtelijke Bonbons

Een mooie chique kraftdoos met heerlijke hartjes bonbons welke je zelf kan samenstellen met je favoriete chocolade smaken. De..

€8,50 / Stuk Excl. BTW: €7,80

Klein Hart Bonbons Suikervrij

Kleinere chocolade hartjes met praline vulling, verkrijgbaar in wit, melk, en pure chocolade. Tevens zijn deze hartjes z..

€46,00 / kg Excl. BTW: €42,20

Grote Hart Bonbons

Grote chocolade hartjes met een praline vulling, verkrijgbaar in wit, melk, en pure chocolade. Tevens zijn deze hartjes ..

€46,00 / kg Excl. BTW: €42,20

Geschenkdoos Moederdag

Een mooi grote micadoos gevuld met verschillende soorten moederdag chocolade. De doos bevat: hartjes met een vulling van kara..

€17,50 / Stuk Excl. BTW: €16,06

Reep 225 gram I Love Mama

Moederdag reep van ruim 225 gram met hol hart en tekst I love mama. De repen zijn verkrijgbaar in wit, melk en pure chocolade..

€7,95 / Stuk Excl. BTW: €7,29

Reep Met Handtas Super Mama

een chocoladereep met een handtas en de tekst 'super mama’ erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit, en puur. Let op !!! di..

€7,95 / Stuk Excl. BTW: €7,29

Reep Met Eigen Tekst

Een chocoladereep met een eigen tekst van maximaal 15 tekens erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit, puur en suikerv..

€4,50 / Stuk Excl. BTW: €4,13

Reep I love mama

Een heerlijke chocoladereep met de tekst I love mama erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit, pure chocolade. De reep word..

€4,50 / Stuk Excl. BTW: €4,13

Reep Met Print Mama

Een chocoladereep met de print Mama erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mica doo..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Reep Met Print Oma

Een chocoladereep met de print Oma erop. De reep is verkrijgbaar in melk, wit en puur. De reep wordt verpakt in een mica doos..

€6,25 / Stuk Excl. BTW: €5,73

Plaat met Hart en tekst

Een mooie grote chocolade plaat met een hart en een korte tekst is mogelijk. De platen zijn verkrijgbaar in wit, melk, of pur..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Plaat met Hart en versiering

Een mooie grote chocolade plaat met een hart en een versiering van crispy pearls. De platen zijn verkrijgbaar in wit, melk, o..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Super Mama in Rode Doos

Een mooie chocolade plaat van ruim 200 gram met de tekst: Super mama. De chocolade platen zitten luxe verpakt in een rode doo..

€8,25 / Stuk Excl. BTW: €7,57

Kiloknaller Moederdag

Kiloknaller met tekst: Allerliefste mama. Speciaal voor Moederdag en de echte chocoholics. De kiloknallers zijn leverbaar in ..

€14,95 / Stuk Excl. BTW: €13,72

Pumps klein

Leuke kleine chocolade pumps zijn verkrijgbaar in wit, melk, puur, en suikervrije chocolade, en diverse vrolijke kleuren. Tev..

€1,50 / Stuk Excl. BTW: €1,38

Make-up Set

Make-up set voor elke vrouw die van make-up en chocolade houdt. De make-up set kan per stuk besteld worden en is verkrijgbaar..

€5,00 / Stuk Excl. BTW: €4,59

Parfum

Een heerlijke chocolade parfumfles voor elke vrouw die van parfum en chocolade houdt. Indien gewenst kan er het logo van je f..

€2,75 / Stuk Excl. BTW: €2,52

Chocolade Hart Holfiguur

Een mooi chocolade hart wat te leveren is in 9 cm, 11 cm, en 14 cm. Tevens is het verkrijgbaar in wit, melk, puur, en oo..

€3,50 / Stuk Excl. BTW: €3,21

Chocolade Hart Met Hartjes

Een mooi chocolade hart holfiguur met hartjes erop. Verkrijgbaar in wit, melk en pure chocolade en tevens in diverse kleuren ..

€5,25 / Stuk Excl. BTW: €4,82

Gekleurd Hart Holfiguur

Een mooi chocolade hart in diverse kleuren verkrijgbaar. Het hart is leverbaar in de maten 9 cm, 11 cm en 14 cm. U kunt het c..

€5,95 / Stuk Excl. BTW: €5,46

Hart Bakje Met Deksel

Een mooi hartvormig bakje met deksel. Leuk om te vullen met bonbons. Verkrijgbaar in wit, melk, en pure chocolade en diverse ..

€10,95 Excl. BTW: €10,05

Hart Barok Bakje

Een mooi hartvormig bakje in barokstyle met deksel. Leuk om te vullen met bonbons. Verkrijgbaar in wit, melk, en pure chocola..

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Hartvormig Schaaltje

Een mooi hartvormig chocolade schaaltje en te leveren in de maten 9 cm, 11 cm, en 14 cm. Verkrijgbaar in wit, melk, puur en t..

€2,55 / Stuk Excl. BTW: €2,34

Bonbonniere - 15 cm

Een chocolade bonbonniere is leuk om te vullen met bonbons of chocolade en zelfs de bonbonniere kan men opeten milieuvriendel..

€8,95 / Stuk Excl. BTW: €8,21

Bonbonniere Barok

Een chocolade bonbonniere is leuk om te vullen met bonbons of chocolade en zelfs de bonbonniere kan men opeten milieuvriendel..

€7,95 / Stuk Excl. BTW: €7,29

Hartvormig Bakje 15 cm

Een chique hartvormig chocolade bakje van ongeveer 15 centimeter. Leuk om op te vullen met bonbons. Verkrijgbaar in wit, melk..

€5,35 / Stuk Excl. BTW: €4,91

Letter M Mama

Mooie massieve chocolade letter M voor elke leuke en lieve mama verkrijgbaar in melk, wit, en pure chocolade en de letters wo..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Letter M I love Mama

Mooie massieve chocolade letter M voor elke lieve mama verkrijgbaar in melk, wit, en pure chocolade en de letters worden in e..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Hart in pot

Een mooi rood chocolade hart in een pot met een kleine tekst mogelijk. De pot is gevuld met heerlijke praline. Wanneer u m..

€4,00 / Stuk Excl. BTW: €3,67

Hart plat met tekst

Een mooi en heerlijk chocolade hart van ± 15 cm van witte, melk, pure, of suikervrije chocolade met een eigen tekst. Wanne..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Trendy hart met tekst

Een mooi trendy chocolade hart op een hart welke met tekst mogelijk is. Wanneer u meer dan 25 stuks van dit artikel wil&nb..

€9,95 / Stuk Excl. BTW: €9,13

Bloem Met Tekst

Een mooie chocolade bloem van ± 15 cm en verkrijgbaar in witte, melk, pure, of suikervrije chocolade. Deze bloem kan je perso..

€6,50 / Stuk Excl. BTW: €5,96

Lipstick 19 CM

Een grote chocolade lipstick van 19 cm verkrijgbaar in verschillende kleuren maar er is tevens een lipstick in ons assortimen..

€5,95 / Stuk Excl. BTW: €5,46

Lipstick 9 CM

Een lipstick op ware grote (9 cm) verkrijgbaar in verschillende kleuren, tevens is er ook een grote lipstick in ons assortime..

€1,75 / Stuk Excl. BTW: €1,61

Hart Moederdag Chocolade

Liefde gaat via de maag, net zoals dit hart met chocoladeparels en rubycallets. Dit hart is speciaal voor moederdag. Wanne..

€11,60 / Stuk Excl. BTW: €10,64

Hart Moederdag Noten

Liefde gaat via de maag, net zoals dit grote dikke hart met hazelnoten, karamelblokjes en karamelzeezoutbolletjes. Dit hart i..

€11,60 / Stuk Excl. BTW: €10,64

Medaille Liefste Mama

Chocolade medaille met de tekst: Liefste mama. Indien u de medailles wil personaliseren en een eigen tekst wil kunt u dit aan..

€4,95 / Stuk Excl. BTW: €4,54

Medaille Super Mama

Chocolade medaille met de tekst: Super mama. Indien u een eigen persoonlijke tekst wil kunt u dit aangeven. De medailles zijn..

€4,95 / Stuk Excl. BTW: €4,54

Hart Met Bloemetjes En Tekst

Een mooi groot chocolade hart van ± 15 cm met vrolijke bloemetjes en men kan de chocolade personaliseren door een eigen leuke..

€7,50 / Stuk Excl. BTW: €6,88

Hart In Blister Met Eigen Tekst

Een mooi en lekker chocolade hart in een chique blister welke men kan personaliseren met een eigen tekst. De chocolade harten..

€8,25 / Stuk Excl. BTW: €7,57

Lolly hartvormig

Mooie chocolade lolly in de vorm van een hart verkrijgbaar in wit, melk, puur en rood en met een korte tekst mogelijk...

€2,95 / Stuk Excl. BTW: €2,71

Weergeven 1 t/m 41 van in totaal 41

Moederdag

De mooiste, lekkerste, en beste moederdag chocolade is bij chocolade te koop gemaakt van duurzame biologische en fairtrade cacao. Speciale korting gunstige prijzen en snelle levering en service voor bedrijven en retailers. Veel van onze chocolade producten kunt u personaliseren door bijvoorbeeld eigen teksten toe te voegen zodat het cadeau dat u geeft een persoonlijk tintje krijgt.

Unieke Relatiegeschenken

Biologische Fairtrade Cacaobonen

Snelle levering

Gratis PostNL bezorging vanaf 50,-

Reseller worden?

Informeer of direct aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief