Voordelig verzonden

We bieden altijd voordelige verzending

Originele cadeaus

Leuke en 100% ambachtelijke cadeau's

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen geleverd

Cactussen

Bestseller
 • Model: 11282C

Het stekelige plantje wat weer helemaal terug is van weggeweest en nu ook verkrijgbaar in heerlijke chocolade. U heeft de keuze uit de witte, pure, of groene stekels dit kan je aangeven op *kleurkeuze toets. Callets uit het bloempotje worden los meegeleverd.

 • Gewicht: ± 190 gram per stuk
 • Chocolade soort: pure chocolade witte chocolade melk chocolade
 • Afmetingen (L x B x H): 7 x 7 x 14 cm
 • €7,50 / per stuk

 • Op voorraad

Beschikbare opties:


 • 100% Ambachtelijk
 • Snel in huis
 • Hoge Kwalieteit
 • Eigen productie
 • Fairtrade

GEHEEL BIOLOGISCHE CHOCOLADE

Chocoladetekoop.nl staat in het teken van het ambachtelijk produceren van verschillende chocolade creaties en produceert geheel biologisch. Enkel en alleen kopen wij onze chocolade in bij Callebaut en proberen daarmee door excellentie in kwaliteit en duurzaamheid zoveel mogelijk waarde voor onze klanten te creëren. Ook zijn wij lid van Cacao Horizons, een initiatief van Callebaut om de leefomstandigheden van lokale cacaoboeren te verbeteren, waar wij veel waarde aan hechten. Kinderarbeid en zelfs slavernij komen nog steeds voor in de verarmde gebieden van West-Afrika en wij willen zoveel mogelijk bijdragen aan verbeteringen in onderwijs en welvaart van lokale cacaoboeren, daarom bij elke aankoop die u doet wordt een deel direct geïnvesteerd in het Cacao Horizons initiatief.

VOOR ELKE GELEGENHEID

Ons personeel specialiseert in ambacht en brengt ons in staat om onze producten geheel te kunnen aanpassen aan de wens van de klant. Gewenste chocolate creations kunnen worden geproduceerd op aanvraag, geen wens is te gek! Naast de chocolade die we inkopen, streven wij erna onze overige ingrediënten ook zo duurzaam en kwalitatief mogelijk in te kopen, zodat wij een uitzonderlijk eindproduct kunnen leveren. In het belang van de klant proberen wij een zo persoonlijk mogelijke aanpak te bieden en streven we ernaar de warmte van een lokale onderneming uit te stralen. Vanuit Gemert produceren, verpakken en vervoeren wij al onze producten in een zo duurzaam en efficiënt mogelijke manier, om een vlekkeloze levering te garanderen.

Ook hebben wij een speciale suikervrije lijn aan ons productassortiment, waarmee we uiteindelijk ook graag verschil willen maken. Verder specialiseren wij in grotere chocolade creaties, relatiegeschenken en bedrijfsgeschenken. 

Alle productlijnen zijn beschikbaar in donker, melk en witte chocolade, en zoals bovengenoemd, zijn meeste productlijnen beschikbaar in suikervrije chocolade. Door middel van een ambachtelijk biologisch product en een persoonlijke aanpak maken wij elke chocolade droom werkelijkheid. 

Voordelig verzonden

We hanteren altijd lage verzendkosten

Originele cadeaus

Leuke en 100% ambachtelijke cadeau's

Fysieke winkel

Uw bestelling ophalen is ook mogelijk

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste acties, schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief
Webdesign: De Geus Internet